IJscotoernooi in Elst za. 20-10-`12

X

IJscotoernooi in Elst za. 20-10-`12

 

Ons 3e ijscotoernooi vond dit keer in Elst plaats.

De kinderen die mee gingen waren Liam, Max, Ryan, Eileen en Emily.

Na de successen van de vorige toernooien waren de kinderen vol zelfvertrouwen, Misschien wel overmoedig.

Aangekomen bleek al snel dat de organisatie te weinig scheidsrechters had voor alle tafels, Waardoor Fred genoodzaakt was groep 6 waar Liam in uit kwam, De scheidrechter te worden. Met de afwezigheid van Maarten was er voor de kinderen geen aanspreekpunt over de verlopen partijen, En met de verkeerde instelling was al gauw duidelijk dat het een moeilijke dag zou worden.                  

Eileen en Emily kwamen uit in groep 11 met 4 ½ uit 7 was Emily goed bezig en won ze een verdiende 3e plaats gefeliciteerd Emily.

Eileen had vandaag niet veel zin om te schaken en geen enkele peptalk kon daar verandering in brengen. Met 1 ½ uit 7 legde ze beslag op de 7eplaats.

Max kwam uit in groep 10 hij wisselde vandaag  goede partijen met mindere te gauw in zijn hoofd opgeven af. Met 3 ½ uit 7 kwam hij toch nog uit op de 4eplaats.

Ryan kwam vandaag uit in groep 9. Ryan had het vandaag moeilijk al onderweg zei hij al dat hij zich lekker voelde en het vandaag niet goed zou doen. Met die gedachte kon hij dan ook niet veel betekenen. Na de pauze kon hij die gedachte

omzetten en zagen we de oude Ryan 1 ½ uit de laatste 3 partijen van de 7 kwam hij toch nog uit op de 7eplaats.

Liam kwam vandaag uit in groep 6. Waar de tegenstand goed was en Liam moest alles uit de kast halen, 2 uit 7 om de 7e plaats te halen was vandaag het hoogst haalbare.

Kortom de kinderen hebben ondanks hun mindere presentaties en leuke en gezellige dag gehad, En dat is altijd het belangrijkste van de dag.

Comments

  1. esther / okt 20th, 2012 20:26 Quote

    Wat hebben ze weer gevochten, helaas was het dit keer maar genoeg voor 1 beker mee naar Duiven tenemen, maar voor Emily meid wat het je super gespeelt.
    Op naar het volgende toernooi helaas moeten we daar nog even op wachten pas in Dec gaan we naar Millingen, dus maar even goed oefenen in de tussen tijd.

    Groetjes Esther (trots moeder van Max)