Info

WDC verzorgt speciale schaaklessen voor de jeugd en senioren. De leeftijdscategorie 7 t/m 18 jaar betaalt een gereduceerd tarief aan contributie. De contributie wordt middels een nieuwsbericht op deze website bekend gemaakt. In de algemene leden vergadering wordt elk jaar een besluit genomen over de hoogte van de contributie. Voor lestijden en locaties kun je contact opnemen met het bestuur. Afhankelijk van de hoeveelheid spelers wordt er een locatie gehuurd. De laatste jaren hebben wij op verschillende locaties schaakles gegeven.

Leren schaken

Wil jij graag leren schaken? Dan ben je bij schaakclub WDC aan het goede adres. Behalve dat je bij ons leert schaken doen we ook regelmatig leuke dingen. Zo gaan we elke winter met z'n allen kerstshoppen in Düsseldorf*. Met onze jeugdleden gaan we elk jaar in de zomer een weekend op kamp. WDC is voor velen al meer dan 40 jaar niet alleen een schaakclub, maar ook een ontmoetingsplek.

Schaakspellen

Leden die komen schaken hoeven zelf geen schaakmateriaal mee te nemen. De spelborden en schaakstukken worden door WDC in bruikleen gegeven. Na afloop van de wedstrijd/training moet je de spullen weer inleveren. Diegene die de wedstrijd/ training begeleidt zal de materialen controleren en uitlenen. Bij startende jeugdleden wordt gewerkt met een schaakwerkboek. Dit schaakwerkboek dien je elke week mee te nemen naar de training.

* bij voldoende aanmelding